Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný 2-izbový byt v obci Vinosady - záhrada -vlastné parkovacie miesto

Ulica: Vinosady
Obec: Vinosady
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
129 000 €

Popis nehnuteľnosti

Zaujímavý 2-izbový byt v krásnej lokalite Vinosady - neodolateľná príležitosť! Možná dohoda na cene.

Zatiaľ čo sa slnko skrýva za Malé Karpaty, máme pre Vás úžasnú ponuku - moderný 2-izbový byt v obci Vinosady, len 2 minúty od malebného mesta Modra. Práve tu, v jednom z najnovších obytných projektov, Vás očarí vysoký štandard bývania a nízke mesačné náklady.

Tento bytový raj, skolaudovaný, Vás okúzli svojou prízemnou polohou a 48 m2 úžitkovou plochou. Počas vstupu vás privíta chodba a odkladací priestor. Kúpeľňa s vaňou a WC. Obývacia miestnosť s kuchyňou vás zavedie na 40 m2 záhradu, kde si môžete užívať príjemné chvíle. Navyše, máte k dispozícii oddelenú spálňu pre maximálny komfort.

V tomto bytovom projekte nájdete kvalitné obklady, dlažby a parkety, bezpečnostné dvere, ytong 30 cm a zateplenie 20 cm. Siete ako voda, elektrina, kanalizácia a optický internet sú samozrejmosťou. Vychladnuté zimné dni zahreje podlahové kúrenie a vaše súkromie je zaručené dvojitými stenami oddelujúcimi jednotlivé byty. Ako bonus máte vlastné parkovacie miesto priamo pred vchodom do bytu.

Mimoriadne vybavená lokalita ponúka všetko, čo potrebujete. Obchody, lekárne, banky, reštaurácie, školy a zdravotnícke zariadenia sú v dosahu ruky. Okolie je tiché, príjemné a dostupné cez asfaltovú cestu s výborným spojením na diaľnicu.

Aby sme to celé zakončili, tento ohromujúci byt je dostupný za neuveriteľne atraktívnu cenu. Nízke mesačné náklady vo výške len 100 eur pre 2 osoby zabezpečia vašu pohodu. Nezaváhajte a nechajte nás pomôcť Vám pri zabezpečení vlastného bývania v tejto nádhernej lokalite!

Neváhajte nás kontaktovať ešte dnes! 


Máte priateľa alebo známeho, ktorý má v pláne predať nehnuteľnosť? Máme pre vás skvelú ponuku! Ak nás o tomto predaji informujete, zabezpečíme vám druhý plat! Áno, správne ste počuli. Pomôžte nám nájsť nového kupujúceho a my vám prinesieme odmenu vo forme druhého platu. Stačí nám poslať informácie o predaji a my sa postaráme o zvyšok. Nechajte svoje odporúčanie priniesť vám finančný prospech. Kontaktujte nás a získaťte túto výnimočnú príležitosť ešte dnes!


Naša realitná kancelária ponúka komplexný servis nielen z hľadiska prenájmu nehnuteľnosti, ale aj finančného poradenstva. Sme tu, aby sme Vám poskytli odborné a profesionálne služby v každom kroku prenájmu a zabezpečili kompletný servis a riešenie vašich potrieb. Dôverujte nám a využite našu skúsenosť a know-how pre zabezpečenie vášho pohodlia a spokojnosti. Kontaktujte nás ešte dnes a nechajte sa očariť týmto skvelým bytom!


 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
48 m2
Úžitková plocha:
48 m2
Typ poschodia:
Prízemie
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
40 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Karolina Maria Merchel

Karolina Maria Merchel

Konateľ spoločnosti - Bratislava, Dunajská Streda, Slovensko

  • Slovensky
  • Česky
  • Polskie
  • English
  • sora
  • rusr

 

“Priame, jednoduche jednanie budí v ľuďoch všetky dobré inštinkty. Ak jednáš otvorene a s úmyslom poslúžiť ľuďom, tvoj úspech je neodvratný.”

Dobrý deň a srdečne Vás vítam na mojej stránke! Som Karolina Maria Merchel a chcela by som sa s Vami podeliť o svoj príbeh a vášeň pre nehnuteľnosti a financie..

Ako mnohí z Vás, aj ja som zažila pocit neocenenia v pracovnom prostredí. Pracovala som v oblasti výroby a vždy som túžila po niečom viac - slobode, čase pre seba a pre rodinu a chcela som dosiahnuť svoje sny a pomáhať ľuďom. Postupne som objavila svoju vášeň pre nehnuteľnosti a financie a rozhodla sa v tejto oblasti zúročiť svoje nadanie a skúsenosti.

V minulosti som pracovala v jednej finančnej inštitúcii spojenej s realitami a v tomto obore som našla skutočnú radosť. Baví ma fotografovať a zaujíma ma modernizácia a vizualizácia interiérov a exteriérov. S radosťou som začala fotografovať reality a venovať sa homestagingu. Pre mňa je predaj nehnuteľnosti niečím úplne jedinečným - každá nehnuteľnosť má svoju dušu a zaslúži si špeciálny, exkluzívny prístup.

Po zlej skúsenosti v predchádzajúcej firme som sa rozhodla otvoriť vlastnú firmu a pomáhať každému, koho stretávam na svojej ceste. Snažím sa spájať finančné poradenstvo s realitami, aby som mohla pomôcť klientom zlepšiť ich finančnú situáciu a dosiahnuť ich sny.

V našej firme veríme, že každý si zaslúži najlepšie a preto sa snažíme poskytovať len tie najvyššie štandardy v oblasti finančných služieb. Chceme pomôcť ľuďom dosiahnuť finančnú slobodu a zabezpečiť si svoju budúcnosť. Veríme, že naša práca môže mať pozitívny vplyv na životy našich klientov a sme hrdí na to, že môžeme byť súčasťou tohto procesu.

Ako povedal Jeff Bezos: "Staňte sa vynikajúcimi v tých veciach, ktoré sú pre vás dôležité. Pre ostatné veci nájdite tých najlepších ľudí." Toto je jedna z filozofií, ktorú v našej spoločnosti nasledujeme. Snažíme sa byť najlepší v oblasti finančných služieb a nehnuteľností, aby sme mohli našim klientom ponúknuť len tie najvyššie štandardy. Ak hľadáte odborníkov na financie a nehnuteľnosti, ste na správnej adrese. Naši odborníci Vám radi pomôžu s Vašimi cieľmi a zabezpečia Vašu finančnú slobodu a budúcnosť.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti